Mulla on ollu aina hyvä tuuri. Pahassakin paikassa, sain aina vähiten pahan vaihtoehdon. Asunnot, työt sun muut löydän viikossa, koska uskon löytäväni ne. Uskon positiivisen ajattelun voimaan. Se oli ennen.

Harvemmin dokaan, ja synnyinkaupungissani en ole dokannut vuoteen. Siitä tuli kamala kolmen päivän ryyppäys ja rälläys ja tein kaikkea mahdollista typerää. Enemmistä sekoiluista en vielä kykene kertomaan, arka paikka. Oon opetellut juomaan vähän hillitympiä humaloita, mutta vieraassa ympäristössä ei tainnut onnistua.

No, sunnuntaina pääsin isäni kotiin viimein, oli niin hirvee krapula ja morkkis, että pyysin viinaa, Join. Koko maanantain kärsin hirveestä krapulasta, makasin 14 tuntia putkeen sohvalla Star Warseja katsoen. Piti kotikaupunkiin lähteä, muttei kyennyt. Tiistaina heräsin hirveeseen yskään ja kuumeeseen. Silti kotiin pääsin, missä näin kuumehalluja. Nyt alkaa siltä osin olo helpottaa. Sitten, heilautin pääni alas laittaakseni nutturan. Tottakai se kolahtaa ja kovaa peilikaapin kulmaan,

Eilisyönä vittuunnuksissani uskaltauduin kokeilemaan talvipyöräilyä ja lähteä ostamaan keskellä yötä essoja. Kesken vittumaisen, monta kaatumista sisältävän, lumisen matkan myyjä soitti. "Moi, missä oot? Myin ne naksut jo yhelle toiselle". Sain hirveet raivarit, eksyneenä vieraalle alueella pyörällä millä en uskalla ajaa, ja sen ainoon kerran ku mä olisin suostunu hakemaan huumeeni kauempaa, jäbä tekee oharit. Mulle ei vittuilla! Tilanteen koomisuus nauratti mua loppujen lopuks niin helvetisti, että nauroin koko loppumatkan keskustaan. Siinä oli flippi olo. Ajattelin naukata yöhömpsyn viimesessä aukiolevassa juottolassa. Narikasta tarttu ihan kivan näköinen urho messiin. Seksi oli kyllä aika huonoa.

Joten! Nyt uhraudun ja menen omistushaluisen ja muhun rakastuneen miehen luo. Tarviin kunnon seksiä, sitten voin vaikka leikkiä sen tyttöystävää.

Nyt kasvatan sietokykyäni miestä kohtaan skumpalla. Kaivoin erinäiset esineet rintsikastani. Nyt on hauska kokoelma pöydällä, kortsu (käyttämätön toki), injektioneula ja -ruisku (käyttämättömiä toki) ja skumppaa. Mut tänään ei huumeet maistu.