En harrasta pillereiden käyttöä kuin lääkinnälliseen tarkoitukseen. Eilen kuitenkin menin yhden mieskandidaatin luo, joka ei ollutkaan yksin (fuck!). Ne nokitti jotain unilääkettä, nauroin paskasesti niiden touhulle. Mun mieskandidaatti on kavereiden kanssa kauhee sovinisti, mannemaisesti käyttäytyvä urpo. Mut yksin kiva. Nyt en jaksanu sitä, joten nokitin unilääkkeet ja menin nukkumaan.

Aamu alkoi ihanasti, menin himaan, shoppailin tryffelipastan ainekset. Ja koska mun paras kaveri on tulossa tänään, skumppaa! Join kyllä skumpan pastaa syödessä ja leffaa katsoessa. Järjestelin kämppää uuteen uskoon. Mun kämpässä on niin ankeen pienet ikkunat, että täällä on aina pimeetä. Joten revin verhot alas ja korvasin ne hienoilla ledivaloilla. Nyt on kotoisa olo! Nyt punkkua ja skumppaa, illalla bailaa!

SAM_1226-normal.jpg



PS. En ole edelleenkään saanu kunnon seksiä! Keskiviikkona napattu jätkä oli kiva, ja haluais jatkaa panosuhdetta, mut mitä tehdä, kun jätkä ei tiedä, mikä tarkottaa kovempaa! Eilen myös mieskandidaatin kanssa jäi panematta, kun makkarissa ei ollut ovea ja viereisessä huoneessa nukkui kaveri. Ei hirveesti kiinnosta muiden kuullen..